Henkilö­rekisteri­seloste

Kansallis­tarusto.fi palvelussa henkilö­tietojen käsittely

Kansallistarusto.fi palvelussa noudatetaan Suomen Henkilötietolakia (SDK 523/1999). Sen mukaisesti on henkilötietojen käsittelyyn ja tallentamiseen tietokannassa oltava suostumus asianomaiselta. Siksi rekisteröityessäsi Kansallistarusto.fi palveluun annat suostumuksesi käyttää tilauksen yhteydessä saamiamme henkilötietoja kaikkiin tilaukseen liittyvien sitoumuksien täyttämiseen palvelun tuotannon aikana ja sen jälkeenkin silloin, kun tilaamasi palvelun tuottaminen sitä vaatii. Tähän liittyy paitsi tilauksen hallinnointi myös Kansallistarusto.fi -palvelun ja yhteistyökumppanien, kuten Postin ja kirjapainon välinen viestintä.

Rekisteröitymisen ja tilauksen yhteydessä antamiesi tietojen avulla:
- välitämme sinulle tietoa palvelun käytön aikana,
- pidämme sinut ajan tasalla tilauksesi etenemisestä,
- kerromme tuotekehityksestämme ja uutuuspalveluistamme.

Kansallistarusto.fi -palvelun käyttäjä voi halutessaan pyytää häntä koskevat tallennetut tiedot nähtäväkseen lähettämällä kirjallisesti allekirjoitetun pyynnön Tarusto Kustannus Oy:lle (Kaisaniemenkatu 13, 00100 Helsinki). Mahdolliset virheelliset tai vanhentuneet tiedot korjaamme välittömästi kirjallisen pyynnön saatuamme.

Rekisterin pitäjä: Tarusto Kustannus Oy
Kansallistarusto.fi
Kaisanimenkatu 13
00100 HELSINKI
info@kansallistarusto.fi

Rekisterin nimi: Kansallistarusto.fi asiakas- ja uutiskirje-rekisteri

Rekisterin pitämisen peruste:
Palveluntarjoaja rekisteröi käyttäjätiedot rekisteröidyttäessä verkkopalveluun.

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterillä ylläpidetään perustiedot käyttäjistä sekä asianomaisten itse ilmoittamistaan osoitteista ym. yhteystiedoista, jotka ovat Kansallistarusto.fi verkkokaupan toiminnan kannalta oleellisia. Rekisteriin talletetaan myös käyttäjän itsensä valitsemat tekniset parametrit (yritys ja sähköpostiosoite). Rekisterin tietoja voidaan hyödyntää palvelun sisäisessä ja ulkoisessa tiedotuksessa sekä markkinoinnissa.

Rekisteröinnin yhteydessä käyttäjästä talletettavat tiedot (* -merkityt pakollisia tietoja):
Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti*
Yrityksen tai yhteisön nimi
Jakeluosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Maa*
Puhelinnumero*
Uutiskirjeen tilaus
Vapaavalintainen salasana*

Henkilötietojen suojauksen periaatteet:
Rekisteri on salasanasuojattu. Käyttäjästä rekisteröidyt tiedot säilytetään niin kauan kun henkilö on rekisteröityneenä tai henkilön tekemä julkaisu on esillä kansallistarusto.fi verkkopalvelussa.

Käyttäjätiedot ja palvelussa julkaistu teos poistetaan pyydettäessä. Rekisterin tietoja ei luovuteta EU-/ETA-maiden ulkopuolelle.