Kansallis­tarusto.fi palvelun kirja­tilauksen toimitus­ehdot

Kun olet hyväksynyt Kansallistarusto.fi -palvelun taitto-ohjelmalla tekemäsi käsikirjoituksen, voit tilata painettuja kovakantisia kirjoja haluamasi kappalemäärän. Palvelussa ehdotetut valmiit tilauspaketit helpottavat valintaasi. Jos et kuitenkaan löydä valmiista paketeista sopivaa, valitse muu kappalemäärä - ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tarjouksen pyytämällesi kappalemäärälle.

Tilauksesi jälkeen toimitamme tilaamasi kirjat ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa n. 1-2 viikon kuluessa tilauksestasi. Mikäli toimitus jakautuu useampaan osoitteeseen, veloitetaan toimituksesta osoitteiden lukumäärän mukaisesti erikseen. Tilauksesi etenemisestä saat tietoa antamiesi yhteystietojen välityksellä.

Verkkopankilla, pankki- tai luottokortilla maksetut tilaukset saat suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Postiennakkotilauksista saat saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen lähimmästä jakelupisteestä.

Kansallistarusto.fi palvelu ei vastaa lähetysten jakelijasta johtuvasta lähetysten viivästymisestä tai jakelijan huolimattomasta lähetysten käsittelystä.

Kirja­tilauksen palautus­oikeus

Kansallistarusto.fi palvelusta tilatuilla kirjoilla ei ole yleistä palautusoikeutta ("katumusaika") ellei kyseessä ole tuotteessa ilmennyt muu käsittelyvirhe (esim. kirjapainon aiheuttama tuote- tai laatuvirhe).

Lopullisen kirjan laatuun vaikuttavat taitto-ohjelmassa käyttäjän itse määrittämät tiedot, joten yksityiskohdat tulee käyttäjän itse varmistaa ennen lopullista hyväksymistä. Tämä tarkoittaa asetteluja, tekstien ja kuvien laatua, resoluutiota sekä tarkkuutta.

Varmista siis huolellisesti, että ne vastaavat toiveitasi. Olet itse vastuussa lopullisen kirjan laadusta.

Kirja­tilauksen tekninen laatu

Kansallistarusto.fi -palvelu ei voi taata täysin tarkkaa kuvien tai värien toistoa tilaamissasi kirjoissa. Kuvien ja värien toisto sekä kirkkaus voivat painetussa kirjassa erota tietokoneesi näytöllä näkemästäsi, sillä tietokoneen näyttö heijastaa valoa eri tavalla, kuin paperi. Taitto-ohjelmassa käsikirjoitukseen liitettyjen valokuvien, kuvien ja taulukoiden laatu riippuu mm. resoluutiosta, ohjelmistoista ja niihin liittyvistä asetuksista.

Tästä syystä on ehdottoman tärkeää, että noudatat annettuja ohjeita ja varoituksia tarkastaessasi kirjasi ennen painoon lähettämistä.

Kansallistarusto.fi -palvelu ei vastaa siitä, että valokuvat, kuvat ja taulukot, joiden laatu ei ole riittävän hyvä, voidaan painaa asianmukaisesti.

Kansallistarusto.fi palvelun kautta tilaamasi kirjat ovat toimitettaessa teknisesti virheettömiä ja toimittamiemme kirjojen tulee kestää normaalia käyttöä ja selaamista. Emme takaa kirjan kestävyyttä käyttövirheissä esim. kirjan taittamista auki liiallista voimaa käyttäen, jolloin kirjan selkä vahingoittuu.